Skulle aldrig flytta utan flytthjälp

Personligen skulle jag aldrig få för mig att flytta på egen hand. Utan att ta någon som helst flytthjälp alltså. Det är klart att det skulle kunna hända, men så som det ser ut i dagsläget så känns det verkligen inte som det. För varför riskera all den stressen och pressen bara för att ha klarat av flytten själv? Nej, då tar jag hellre flytthjälp direkt, åtminstone med vissa saker, för jag skulle bli alldeles för stressad annars.

Jag har aldrig varit vidare stresstålig, tycker det blir väldigt jobbigt om det är för mycket att göra. Då blir det lätt så att jag lägger av helt och hållet istället, vilket är allt annat är det ultimata då man ska flytta och har mängder med saker som behöver göras. Att anlita flytthjälp innebär att man får chansen att ta det lite lugnt också och faktiskt njuta av själva flytten, trots allt som behöver ordnas och fixas.

Har hört att det ska finnas en väldigt bra flyttfirma här i Lund, nämligen Annelunds Städ & Flyttservice, som tydligen är väldigt populär bland studenter. Vet inte om det beror på att de har låga priser på sin flytthjälp eller om det är för att det främst är studenter som flyttar till Lund. Kanske är det lite av båda.

Som student kan jag annars tänka mig att det kan kännas lockande att undvika flytthjälp, just eftersom man inte har så mycket pengar att leka med, men det är klart att då kanske det är första gången man flyttar också. När man lämnar familjehemmet för första gången, vilket blir väldigt avgörande.