Markiser och solskydd i grått

Samtidigt som det gör mycket för husets utseende med snygga markiser så är det väldigt bra på somrarna för att stänga ute solljuset. Det går att få både markiser som är heltäckande samt de som är lite mer genomskinliga, men jag tycker att de heltäckande är bättre för jag vill ha möjligheten att kunna stänga ute solljuset helt och hållet. I alla fall om somrarna när solen ligger på, att då dra ner markiserna för att undvika att det bli en bastu inomhus.

Vi köpte våra markiser från VÄLaSTÄDAT, men jag vet att det finns många andra butiker också. Men vi tyckte att det var skönt att beställa från nätet för att testa i lugn och ro och fundera. Så vi beställde hem några olika och testade dem och valde tillslut ett par grå. Sista valet stod mellan ett par blå och ett par grå markiser, men jag tyckte att de grå gav ett mer stilrent utseende för villan. Sen skickade vi tillbaka de vi inte skulle ha till VÄLaSTÄDAT igen. Väldigt lätt och smidigt.

Tycker om det här med att kunna beställa saker på nätet, att det är så smidigt och att det går så snabbt. Det allra bästa är de företag som har gratis retur också, då finns det verkligen ingen anledning till att köpa i butik istället för på nätet.

Det är klart att det inte är något måste att ha markiser, men det är väldigt bra. Vet dock många på vår gata hemma som inte har det, men då har de persiennerna nerdragna istället. Och jag tycker det blir snyggare med nerdragna markiser istället för nerdragna persienner.